top of page

TALLERS PER DONES

IMG_20200306_195702.jpg

RECUPERACIÓ DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA DE LES DONES

A través d’un “viatge per la història”, distribuït en quatre moments històrics, les participants anirem descobrint i recordant el paper i rols que hem tingut les dones, en diferents àmbits. Farem una reflexió extensa sobre com han canviat els temps i en l’actualitat tot allò que encara queda per assolir.

Descobrirem, recuperarem i donarem visibilitat a la presència de les dones en diferents èpoques, posant l’accent no només en aquelles figures que van aconseguir fites importants en diferents àmbits, sinó també en la resta de dones, totes nosaltres, com a generadores de canvis socials, econòmics i culturals.

IMG_20191122_201704_edited.jpg

TALLERS ARTÍSTICS

L’art és una eina potent de transformació social que permet interactuar amb les persones que participen de l’acció artística i al mateix temps sensibilitzar sobre les temàtiques referents al gènere. Per tot això, dins de les diferents accions formatives, tenim tota una línia de treball concreta, amb l’art com a element transversal.

Dins d’aquesta línia, es troben els tallers artístics de gènere que tenen com a objectiu principal, treballar temes claus, com ara l’empoderament femení, la interseccionalitat, les violències masclistes, el feminisme...

Bloques de construcción

TALLERS A MIDA

Els tallers estan dissenyats tenint en compte les necessitats, recursos i realitats de cada demanda.

En els nostres tallers  sempre utilitzem una metodologia vivencial i participativa, convinant conceptes teòrics.

bottom of page