top of page

L'EQUIP

La Sal és una entitat d’economia social i solidaria que treballa per la igualtat de gènere i la diversitat afectiva i sexual. Treballem per contribuir en l’erradicació de les discriminacions i violències per raó de sexe, gènere i orientació, per tal d’assolir una igualtat efectiva.

L’entitat neix amb l’objectiu d’esdevenir un agent de transformació social per una societat més igualitària, respectuosa i lliure per a totes i tots, a través de l’acció social, la formació, la sensibilització i la difusió de coneixements i reflexions.

Encara que som una entitat jove, des de 2017, les persones que en formem part, tenim una trajectòria, experiència i compromís amb la ciutadania, l’acció social i el feminisme molt enriquidora. I constantment ampliem el nostre el equip per sumar forces en la consecució d’una societat que no es regeixi sobre l’heteropatriarcat i el masclisme.

Per desenvolupar aquest projecte socialment transforador col·laborem un equip de professionals amb experiències i coneixements diversos, però compartim la implicació i compromís per la lluita del feminisme i els moviments socials. Provenim de branques acadèmiques com la sociologia, les ciències polítiques, l’art, la comunicació, l’educació social i la psicologia.

Durant aquests anys, hem anat ampliant l’equip i les línies d’acció i treball, oferint actualment diferents projectes, activitats i formacions entorn a la igualtat de gènere i del col·lectiu LGTBI.

bottom of page